Close

Kan ik andere geluiden instellen voor bepaalde alarmmeldingen?

Jazeker! Open de applicatie en ga via het tandwiel in de rechterbovenhoek naar de instellingen. Via ‘Configure alerts’ kan je de alarmtonen instellen. Hier is een korte samenvatting om je wegwijs te maken:

• Alerts: Alerts wijzen op een onregelmatigheid in de route of op mogelijk gevaar. Denk bijvoorbeeld aan een onaangepaste snelheid, het afwijken van de route of een lege batterij.
  • Alerts cancellation: Je krijgt een update wanneer het alarm niet meer geldt, bv. wanneer een gebruiker weer op de juiste route is, nadat hij van de route is afgeweken.
  • Notes: Je ontvangt de melding wanneer de gebruiker bv. is vertrokken, een veilige zone betreedt en veilig is aangekomen.
  • Requests: Requests zijn de aanvragen van je gebruikers, wanneer ze willen vertrekken.
Screenshot_2017-02-09-13-46-07