Close

Wat is het verschil tussen de gebruikersapplicatie (GAPP) en de coachapplicatie (CAPP)?

De GAPP is de applicatie die de gebruiker nodig heeft, terwijl de coach de CAPP op zijn smartphone moet installeren. Het verschil zit in de functionaliteiten. We hebben ernaar gestreefd om de GAPP eenvoudig en gebruiksvriendelijk te ontwerpen: geen verborgen knoppen, slechts twee pijltjes en een startknop!

De CAPP is uitgebreider. De coach kan de gebruiker nauwgezet volgen, geofencen en – in noodgevallen – opsporen . In de applicatie kan de coach per gebruiker ook een overzicht vinden van de aanvragen, de geregistreerde routes en geofences. Alle functies die de coach op de website van Viamigo kan gebruiken, zijn ook in de applicatie geïntegreerd.